Anton Antoni merrë pjesë në zbulimin e shtatores së Skënderbeut në Klinë

Sot Klina është berë me e bukur më shqiptare me shtatoren e Kryeheroit Kombëtar babait të kombit Gjergj Kastrioti Skënderbeut .

Në këtë manifestim madheshtor mori pjesë dhe veprimtari shquar kombëtar Anton Antoni Pashk Krasniqi etj

Anton Antoni ndihet tejet i gëzuar që Klina tash e tutje ka kryetrimin Skënderbe në zemër të saj .

Veprimtari intelektuali luftëtari humanisti Anton Antoni është i palodhur në shënimin e datave të tilla si Beslidhja Lezhës Epopeja Skenderbeut e cdo aktivitet kombëtar andaj gëzon respekt gjithëandej .

Leave a Reply