Mbetjet e armiqëve ende të fuqishme !

Jemi me gishta ata që shkruajmë dhe folim kundër krimeve e mizorive që i kanë kryer pushtuesit dhe shërbetoret e tyre mbi popullin tonë , e janë me mijëra mijëra shqipefolesa individë gazeta mediume etj që fyejnë vlerat tona kombëtare nga Kryeheroi Kombëtar Skenderbeu e deri te famëmadhja UÇK
Normalisht krejtë mediat pothuajse pushtetin medial e kanë mbetjet jugosllave , kjo edhe për faj të forcave atdhetare që i amnestuan dhe nuk krijuan shtyp e media atdhetare të mirëfillta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *