Foto Historike e Ismajl Haradinajt dhe Metë Nimonit dy vigana të Kombit

Portali JaninaPress na sjell njē foto historike te marre nga Kushtrim Nimonaj të dy kolosave kombëtar ,Gjigantit Ismajl Haradinaj dhe baces Metë Nimonaj prind i Heroit Kombëtar Naim Nimonaj trim i UÇK -së .

Këto dy shtepi oxhaqe i dhanë kombit çdo gjë në të gjitha etapat për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar 🇦🇱✊

Shkruan Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *