Opinion nga mërgimtari atdhetar z.Besmir Qalaj

🇦🇱 LUFTA JONË ÇLIRIMTARE KA QENË E DREJTË. 🇦🇱

Padrejtësi, ka patur, para luftës gjatë luftës dhe pas luftës.

Para luftës por edhe gjatë luftës nga çetniket të regjimit serbo-fashist.

Mbas luftës nga ata të cilët gëzojnë jetë luksuoze me para të popullit, kurse shumica popullit vuan për mirëqenie dhe akoma shumë jetojnë një jetë të mjerë.

Çdo padrejtësi duhet të denohet.

Do të mirën ndërkombëtarët me serbët qe bënë të padrejta ndaj një populli në një tokë qe nuk ishte e tyre.

Pra Ndërkombëtarët për një konflikti midis dy grupeve të ndryshme etnike.

Ne mirëmi me zhvatëset tonë, shkelëset tonë, hajdutet tonë, keqbërëset tonë etj…

Kur ligji triumfon, atëherë të gjithë do të triumfojmë.

LIRI. VËLLAZËRI. BARAZI. DEMOKRACI. KOSOVA, SHQIPËRI. ✊🏻🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *