Agim Xhigoli -Kryetari i Frontit Popullor -UÇK Thaçi dhe çdo luftëtar janë heronjë

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli i uron mirëseaedhje në atdhe Presidentit bashkëluftëtarit Hashim Thaçi

Ne Enveristet besojmë në z.Thaçi , z.Veseli dhe çdo luftëtar çlirimtar jemi me ta dhe pranë tyre në çdo situatë .

Ne lusim faktorin ndërkombëtar të hetojnë krimet e llahtarshme serbe , dhe të na lenë ne rehat dhe luftën tonë të drejtë thotë Agim Xhigoli -JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *