Ali Ahmeti kërkon unitet mes shqiptaresh

Fitorja jonë është fitore e të gjithë qytetarëve, do të punojmë për të gjithë njejtē dhe të mirat e punës tonë do ti shijojnë të gjithë.

Ju faleminderit për besimin dhe mbështetjen, 105.000 votat dhe 15 mandatet ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *