Gjejlone Haradinaj -një jetë Luftëtare e Çeshtjës Kombëtare

Motra ime , motra jonë intelektualja veprimtarja heroina e gjallë e pathyer nga Jugosllavia kriminale Titiste dhe e shqipefolesave , shoqja e jetës e Gjeneralit famëmadh të UÇK Nasim Haradinaj personifikon gruan heroinë qendrestare simbol Gjejlone Haradinaj

Ilegale e pathyshme , nënë shembullore atdhetare gjigande , sinonim i vlerave sinonim i atdhedashurisë së zjarrtë për liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar

Një Grua e Çeliktë , një Heroinë modeste që gjithë jeten e shkriu për kombin shqiptar dhe prosperitetin e tij .

Këto Gra janë Heroina lexues të nderuar , këto janë ikona kombëtare janë ato qe kontribuan me shumë se mijëra “burra”

Mirënjohje pafund motra ime , Shqiponje kuq e zi 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *