Sot u takua Kryesia e Frontit Popullor

Sot në Ferizaj të Shqipërisë u takua Kryesia e Frontit Popullor nën kryesimin e shokut Agim Xhigoli Kryetar , Syle Qeriqi nënkryetar dhe sekretarit Erald Selca .

Fronti Popullor theksoj se UÇK Hashim Thaçi , Kadri Veseli dhe çdo luftëtar janë të pafajshem dhe heronjë dhe ne si Front kemi marrë pjesë në protesta pro vlerave kombëtare .

Fronti Kerkon te mbron me ligj vlerat kombëtare , dhe bota ta ndeshkoj Serbinë per Genocidin e saj ne Kosovë .

Sot Fronti ka ndarë , shumë mirënjohje për veprimtar të dalluar të kombit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *