Agim Xhigoli-Kryetar i Frontit Popullor apelon te Qeveria urgjentisht të rregullohen kullat në Prekaz

Shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ka theksuar për JaninaPress , se Qeveria urgjentisht duhet ti rregulloje restaurojë kullat e Komandantit Legjendar të UÇK Adem Jasharit në Prekaz .

Poashtu kudo në trojet tona etnike duhet pasur kujdes veçante per lapidaret dhe varrezat e deshmoreve thote Agim Xhigoli i cili shumë herë me Eraldin shok ka vendosur flamuj ri kombëtar në varreza e deshmoreve

E dimë thotë Agim Xhigoli se si në kohen e Enverit dhe partisë cfare kujdesi kishte për deshmoret e atdheut🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *