Veprimtari Bajram Mulaj uron Zvicren për 729 Vjetorin e saj

Veprimtari i shquar i mërgates sonë z.Bajram Mulaj njëheritë ish këshilltar i ish kryeministrit Ramush Haradinaj me banim punë dhe veprim në Zvicër ka uruar në profilin e tij në facebook zvicerianet për ditën e tyre të shtetesisë .

Z.Bajram Mulaj është njeri i urave të miqësisë mes dy popujve tanë miq

Raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *