Agim Xhigoli-Kryetar i Frontit Popullor viziton Shkodren dhe shtatoren e Isa Boletinit

Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ka vizituar Shkodren me znj.Feime bashkëshorten e nderuar dhe kanë berë homazhe nderime me grusht te Isa Boletini , kanë takuar Enveriste e atdhetar si dhe artistin e madh Bujar Qamili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *