Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ngushëllon Agim Sylejmanin për bacen Taib Sylejmanin

Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor në emrin e tij personal sekretarit Erald Selca mbare enveristeve ngushëllon familjen e veprimtarit luftëtarit të UÇK-së, Agim Sylejmanit për vdekjen e babait të tij intelektualit dhe atdhetarit Baces Taib Sylejmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *