A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor reagon në mbrojtje të Eprorit të UÇK -së Latif Gashi-Lata

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli ka reaguar pas fteses nga specialja për ish eprorin e UÇK ish deputetin Latif Gashi

Ne si Front thotë A.Xhigoli jemi sot e çdo herë në mbrojtje të vlerave të luftës dhe atyre kombëtare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *