Heronjët e Vigut-76 Vite nga Rënia e tyre -Erald Selca

Heronjët e Vigut-Lavdi jetës dhe veprës madheshtore të heronjëve të vigut të vrarë në pabesi nga mbetjet e nazifashizmit .
E terë jeta e tyre ishte luftë për liri dhe Shqipëri progresive e jo e prapambetur .
Këto figura markante të LNÇL , tashmë ju takojnë analeve të historisë sonë Kombëtare ..
Tendencat e disa qarqeve antishqiptare për minimizimin dhe fyerjen e Luftërave të Skenderbeut , Rilindjes Luftes Partizane në krye me të pavdekshmin Enver Hoxha , mohimi i Adem Demaçit dhe UÇK -së janë të dështuara përpjekje mjerane të jashtëqitjeve të armiqëve tonë .
Bijët e bijat ma të devotshem të kombit tonë me idealin kombëtar u benë fanar ndriçues i Shqipërisë sonë 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *