Veprimtari Anton Antoni çdo ditë me takime me burra me vlera kombëtare

Sot nga nje gote raki 🍻se bashku!
me Kryeplakun e Gllogjanit,
Martin Ademi, dy arsimtaret e mi..
Pashk Ademi dhe Marash Ademi,
Mark Zef Thaqi, Sokol Ademi dhe une Anton Antoni,
Shumë respekte 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *