Heroi Kombëtar Naim (Metë) Nimonaj Kolosi i UÇK-së

Jemi në muajin Nëntor në Nëntorin e Skenderbeut , Ismail Qemailit Enver Hoxhes dhe UÇK-së dhe në këtë muaj festash madhore kombëtare domosdo kujtojmë trimat trimereshat heroizmat e kombit nëpër shekuj kundër okupatorëve .

Kam shkruar shkrime shumta për sypatremburin Naim Nimonaj luftëtar i oreve të para të UÇK-së dhe nga mbi 60 mijë shkrime të mia tash disa dekada emocionohem shumë kur kujtoj vëlla Naimin ketë strateg vizionar trim i cili patriotizmin e ka me traditë .

Naimi kishte tipare burrërore ishte maturuar pjekur para kohe ashtu jeta na kishte pjekur ne dhe ishte zemra e UÇK -së në ZOD dhe gjithëandej me familjen e tij emblematike .

Ushtoj deti , ushtoj mali

po gjëmon edhe qielli

po lufton për liri o një kapedan i ri Shqipërie

emrin Naim ja thonë , emri i tij në histori në përjetesi në panteonin e lavdisë kombëtare gjaku i juaj solli liri hoqi prangat e robërisë 🇦🇱✊

I pavdekshëm

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *