A.Xhigoli -Fronti Popullor kërkon të zbardhet fati i të zhdukurëve nga Serbia

Të pagjeturit tanë nga lufta , ende i presim të paktën lule dhe lot tek varri të derdhim për ta !
Gjenocidi serb dhe barbaria serbe ngelin të pandëshkuara !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *