Fronti Popullor kujton 109 Vjetorin e Lindjes së Migjenit të lavdishëm

Migjeni dhe Migjenizmi aktual dhe sot në viset tona

109 Vite nga Lindja e Migjenit të madh , një nga figurat më të ndritura të kombit të të gjitha kohërave .
Nuk duhet të jetosh gjatë , për të krijuar shumë për të mbetur në histori si atdhetar i paepur si njeri i vegjelisë si poet prozator e Gjigant Kombëtar
Migjenin që demaskoj errësiren primitive zogiste , Migjenin që luftoj pabarazinë e varfërinë e kemi aktual dhe sot të quajtur Migjenizem !
Klasa politike mbarëkombëtare kleptokrate zhvatese e ka berë aktual Migjenin dhe varfërinë që çdo ditë e me shumë e më thellë po troket në mes nesh .
Sot do ishte mirë milionerat e politikes, të mos flisnin fare për jetën dhe vepren kolosale të Migjenit të lavdishëm e nese kanë ndërgjegje të skuqen për shkatërrimin e kombit tonë dhe ardhmërisë së tij !

Migjeni , nuk i ka shkruar nga qefi ato vargje por si reaksion kundër keqeverisjes jetes mondane diku në pallat kur varfëria e tejëskajshme kishte goditur shqiptarët !

Erald Selca

Leave a Reply