Fronti Popullor Kujton Gjenocidin grek mbi Çamet

Napoleon Zerva -Krimineli grek që u amnestua nga Europa

Mizoritë tmerret krimet monstruoze të kryera nga Gjenerali famëkeq grek Zerva nga 27 Qershori i 1944 e deri 1945 ,ku u vranë mijëra fëmijë gra pleq të ri nga ky kryebandit helen në Çamëri nuk guxojnë kurrë të harrohen nga ne sikundër edhe pushtimet e mizoritë e okupatorëve tjerë!

Ky kriminel me bekimin e të huajve bëri spastrim etnik sepse ky mizor thoshte gjuha shqipe mi vret veshët .

Po , po gjuha shqipe çdo herë ua ka vra veshët dhe do ua vret armiqëve tonë , gjuha jonë do mbijetoj sa të ka diell mbi dhe dhe nuk do shuhet kurrë.

Ashtu siç na i copëtuan tokat e Shqipërisë , ashtu dhe i mbyllen sytë Europa lavire për genocidin e kryer mbi ne .

Por ne duhet ti tregojmë botës sot për mizoritë e barbarëve helenë mbi civilet .

Se në 49 ten Shqipëria Enveriane e mposhti keq grekun dhe zmbrapsi tentativat e tyre pushtuese.

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *