Njoftim me vlerë nga Shoqata Kulturore “Kufijët e Arbërit “

Shoqata Kulturore”Kufijtë e Arbërit”

U bënë thirrje:

Motra e vëllezër
Bijtë e bijat e Arbërit
Shqiptare e shqiptar
Kudo ku jetoni!

Bashkëatdhetarë të dashur!
Juve që nuk keni mundësinë të na boshkoheni (për arsye të ndryshme), në Prishtinë me 06 maj 2024!
-Vet-organizohuni, në qytetin tuaj më të afërt.
Aty ku qëndron kryelartë e krahapur dhe ju pret, për të festuar ditëlindjen e kryheroit, Gjergj Kastrioti.

-Tiranë- Shkup-Ulqin…Ngado.
Aty ku gjuha, kujtimi,nderimi për të,jeton.
Aty ku ka rrëmbyer, është strehuar në zemrat e në gjakun tuaj…

Një lule, një fjalë të ëmbël, në shqip.
Një këngë, një nderim ndaj figurës më të ndritur të të gjithakohërave, Gjergj Kastrioti.

Nga unë Pali, e dy djemt e mi, Gjergj e Kastrioti të fala nga Gjermania.
Qofshi faqebardhë. kështu shkruan në facebook ky atdhetar i spikatur njofton JaninaPress