Veprimtari Sabit Abazi :Enver Hoxha shtylla e kombit shqiptar

Veprimtari i çeshtjes kombëtare nga Zhegra e Gjilanit me banim tash e mbi 52 vite në Bruksel Belgjikë shoku e vellau Sabit Abazi në një intervistë për JaninaPress flet për jetën e tij vuajtjet familjare vrasjet nga Serbia përndjekjen dhe për aktivitetin kombëtar për liri e bashkim kombëtar

Baca jonë Sabit Abazi flete me admirim për Skenderbeun cdo etape historie dhe veçanti për të madhin pavdekshmin Enver Hoxhen te cilin e quan shtylle kombetare .

Baca Sabit flet vecanti për librin Titistet dhe librat e xhaxhit Enver te cilat i ka lexuar analizu e nxjerre mesime nga to , Sabit Abazi ky atdhetar i madh e i thjeshte ishte hale ne sy per armikin jugosllav dhe dera e ambasades shqiptare cdo here ishte e hapur per te dhe kujton viziten e 1983 në Shqiperi me emocione .

Baca Sabit ky shqiptar i madh ky enverist i madh , ishte pjese e LPK UÇK duke e ndihmuar ate me financa logjistike me miq e dashamir pa u ndalur kurrë dhe ka krijuar një familje shëndoshe atdhetare e kulturuar .

Baca Sabit Abazi mbeshtet Frontin Popullor Enveristave në Ferizaj ,dhe në shumë takime tubime ka marrë pjesë andaj sot gëzon autoritet kudo në mergate dhe viset tona 🇦🇱✊

Të paqim gjatë o Lis Shqipërie ty baci Sabit profesor Sadik Tolajn dhe atdhetaret mbarë

Poshtë Titizmi

Rroftë Shqipëria

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *