Xhavit Visoka;Nuk është në rregull mosrregullimi i shkolles së fshatit Prugoc

Një nga fshatrat më të mëdha të Prishtinës Prugoci ka probleme me çatin e shkolles dhe shkolla është e vjetër , dhe në të nuk ka vu dore as Komuna e Prishtines e as Ministria e arsimit .

ish Boksieri me nam boteror prindi Xhavit Visoka banor i ketushem ka ngritur disa herë këto shqetesime për mijëra nxenës të cilet duhet udhetojnë 3 km deri në Besi e mandej nga mbipopullimi vije rreziku nga pandemia!

Xhaviti banoret apelojnë të rregullohet sa ma parë shkolla se është turp kjo situate kur jemi dhe prag dimrit !

Edhe banoret e këtushem paguajnë taksa pushtetar lokal e qëndror

Raporton JaninaPress

Leave a Reply