Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli dhe Enveristet solidarizohen me Komandant Nasim Haradinaj

Fronti Popullor Enveristet Kryetari Agim Xhigoli shprehet tejet i shqetesuar me arrestimin e nënkryetarit veteraneve të UÇK Nasim Haradinaj .

Gjykata speciale po bëne veprime anti UÇK duke fyer vlerat tona kombëtare , dhe ne mbare populli duhet ngritemi në këmbe me protesta demokratike

Serbia është fajtorja , jo ne !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *