Fronti Popullor kujton Gjigantin Adem Demaçi

85 Vite me parë lindi , lindja e shekujve një nga baballarët e shqiptarizmes ADEM DEMAÇI simboli ynë kombëtar dhe botëror 🇦🇱✊
Njeriu që ne nuk ja ditëm vlerën , ashtu si mijëra atdhetarëve të tjerë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *