Luftëtari i madh i UÇK-së Arben Krasniqi solidarizohet me Calin dhe bashkëluftëtaret tjerë

Mbrojtja e luftetarve te lirisë nuk është thjeshtë çështje vullnetare apo krahinore e rajonale. Por është akti më i lartë njerëzor, është një borxh gjithpërfshirës, është borgj i natyrshëm ndaj atdheut e kombit.
Salih Mustafa,i arrestuar nga GJ.S, ne fillim e njoha si Ilir, Lenin dhe ne fund Cali,nuk ndryshoj asgje ishte dhe mbeti me tërë qenien atdhetar trim dhe kryengritës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *