Bekim Amza Atdhetar e afarist i nderuar

Mërgata është shtylla e kombit shqiptar tashmë me shekuj që nga koha e arbëresheve e deri sot ata gjithmonë janë pranë atdheut trojeve tona .

I riu vizionar i shkolluar përparimtar nga një familje atdhetare z.Bekim Amza është një afarist i njohur në Austri dhe me gjerë dhe një njeri me traditë familjare patriotike njerezore dhe humane .

Është humanist i madh pa u reklamuar asnjeherë , po me zemër e shpirt fisniku e njeriu me ndjenja jashtezakonshme qytetarie

Z .Bekim Amza gëzon autoritet tek shqiptaret dhe të huajt falë aftesive korrektesisë nderit të tij andaj sot njerëz si Bekimi biri ynë vëllau ynë janë ambasador të kombit shqiptar nëpër botë .

Erald Selca për JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *