Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli uron bokserin Haxhi Krasniqin për titullin Kampion bote

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli i cili dikur ka qenë boksier vet dhe trajner me emer ka uruar në emrin e tij ,dhe enveristeve Haxhi Krasniqin për titullin kampion bote në peshat gjyseme te renda

Suksese Kampion nder i shqiptarisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *