Fronti Popullor kujton 8 Marsin dhe Kërkon Drejtësi për Femrat shqiptare të dhunuara

Në vend të festës për 8 Mars , Drejtësi për 20 mijë nëna motra dhe gra tona të dhunuara nga Serbia !
Bota proteston , nuk feston kaq !

Fronti Popullor Ferizaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *