Erald Selca-Fatos Lubonja Enveri e ka ditë që je antishqiptar prandaj të ka burgosur

NUK TË FUTİ NË BURG KOT ENVERI TY FATOS LUBONJA

Antishqiptari pseudointelektuali Fatos Lubonja ka vazhduar me fyerjet ndaj Kryeheroit Kombëtar Gjergj Kastrioti -Skënderbeut duke e quajtur mit !

Antishqiptari Fatos Lubonja dhe familja e tij reaksionare e antishqiptare jo me kot u mbajten në burg nga Sistemi Enverist sepse ai i kishte nuhatur veprimtarinë e tyre antikombëtare .

Duke ligjeruar para Batonit servilit të çdo pushteti e sistemi Fatos Lubonja mohonte periudhen e artë Skënderbeut Rilindjes luftes partizane dhe UÇK -në .

Ky zvarranik i paguar nga agjenturat e huaja serbogreke iraniane etj është një hiç me fol për baballaret e kombit Skënderbeun dhe Enver Hoxhen dy figurat më të ndritura të mëmëdheut e njerezimit madje .

Mediat tona të shitura u japin hapësirë pikërishtë njerëzeve të shitur .

Fatos Lubonja ti je në anën e errët të historisë i takon armatës së fekaleve llumit të kombit.

Skënderbeun dhe Enverin i njeh bota mbarë e ty vetëm antishqiptarët të adhurojnë sepse ti vajton turqit greket serbet bullgaret nazifashistet dhe fyen çdo vlerë kombëtare ti je ai që fyen kreun e UÇK në Hagë e kurrë nuk e ke denoncuar gjenocidin sllav mbi shqiptaret !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *