Sa lehtë i harrojmë njerëzit tanë me vlera !!

Harresa defekti ynë gjenetik me shekuj madje prej ekzistences sonë , për pak ditë u harruan trimat tanë të ilegales dhe UÇK-së Sali Mustafa -Cali , Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj të cilët u kidnapuan dhe po mbahen në burgjet e Hages padrejtësishtë !
Shqiptarët vazhdojnë të përndjeken dhe sot e terrorizohen për hesap të Beogradit , dhe falë politikes sonë të përçarë pa ndjenja kombëtare
Politika jonë ka veç ndjenja hajnie e kurverie !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *