Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli kërkon ti ndërpritet mandati Gjykates speciale

Fronti Popullor dhe unë si Kryetar ne enveristet thotë shoku Agim Xhigoli, jemi tejet të shqetësuar me arrestimin e Sali Mustafes Calit dhe kërkojmë nga shteti i Kosoves të ja ndërprejë mandatin sepse po dëmton reputacionin e luftës sonë të UÇK dhe po rehabiliton krimet tmerret e pushtuesit serbosllav (JaninaPress)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *