Agim Xhigoli mbështet punën e mirë të Kryetarit Agim Aliu

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli mbështetë fuqimisht punën kolosale e me nder të Kryetarit të Ferizajit Agim Aliu i cili po punon natë dhe ditë për një Ferizaj modern europian

E mbështesim Agim Aliun thotë shoku Agim Xhigoli sepse është kryetari më i mirë në histori të Ferizajit me vlerat e tij thjeshtesin aftesite, dhe vizionin e tij

Jemi me ju kryetar Agim Aliu thotë për JaninaPress Shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *