Lajçak të shpallet Nongrata-E.Selca

Miroslav Lajçak të shpallet person i padëshiruar(nongrata)

Diplomanti filoserb sllovali Miroslav Lajçak duhet të shpallet person nongrata nga politika jonë shtetërore në Prishtinë , dhe ai duhet të refuzohet nga të gjithë akteret e politikës ditore

Antishqiptari perfid Miroslav Lajçak duhet ta dije se ne nuk bëjmë më kompromise , kompromis ishte vet pavaresia e Kosovës e dalur nga plani i Ahtisarit andaj ti harroj ato pretendime të tija .

Sa për OKB Turqi Europen burokracinë e juaj gjakëderdhja nuk do ndalej kurrë në Kosovë e rajon , atë gjakëderdhje e ndali SHBA

UÇK-ja me aleatët e ka çliruar Kosovën nga thundra serbe shumëshekullore , qëllimi ynë mbetet Bashkimi Kombëtar dhe atë do ta arrijmë e nuk do pyesim askënd sepse gjaku sakrificat mbinjerëzore janë berë për bashkimin e natyrshëm të shqiptarëve në një shtet të vetëm sepse kjo është zgjidhja e duhur që garanton paqe e stabilitet në Gadishullin Ilirik (Ballkan)

Lajçakat e Millosheviçet e Sheshelet e sotem Vulin, Daçiç Vuçiç nuk vendosin per fatet tona .

Politika jonë idiote e qelbur nuk guxon të lëshojë pe asnjë milimeter se damka e tradhtisë do i ndjek gjithë jetën dhe populli duhet zgjohet nga gjumi !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *