Drejtësi për Çlirimtarin Skender Gashi dhe shokët e UÇK -së të vrarë pas lufte nga dora tradhtare

Major Skender Gashi Epror i UÇK -TMK -së 20 Vite me parë u vra nga dora tradhtare serbofile dhe ky rast, dhe i qindra luftëtareve tonë të vrarë vazhdon të na brengosë .
Nga trimi Skender Gashi deri te Qerim Këlmendi janë vrarë qindra luftëtar lirie ore në Kosoven e lirë !!!!!
A ka shtet , a ka drejtesi a ka media a ka dhimbje për bashkëluftëtaret tanë të vrarë në pusia , dora tradhtare proserbe kurrë ditë mos paftë .
Urgjentisht të zbulohen këto raste se nuk do heshtim , kam shkruar qindra mijëra herë për këto humbje te djemeve me te mirë të kombit

Skender Gashi ishte nje djalë dukat trim nga ushtaret eproret e dalluar ne Rahovec e rrethine dhe i dalluar në beteja , dha kontribut te madh dhe rindërtim të vendit
Duam Drejtësi , mjaft u poshterua çlirimtari i UÇK -së me varferi semundje perndjekje papunesi vrasje , në vend të jemi kategoria më e respektuar jemi kategoria më e nënçmuar 😢🇦🇱✊
Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *