Rehabilitimi i Serbisë nga pseudoartistët shqipëfoles !

Ekziston një kategori proserbesh në Kosovë aktor, regjisor ,skenarist këngëtar mjerana publicist si Surroi jugonostalgjikesh që edhe para lufte , gjatë luftës dhe pas luftës sonë me Serbinë vrastare shkojn në Beograd në koncerte shkojnë në ekspozita , në bashkëpunime teatrosh dhe Beogradin adresen e gjenocidit më të madh në Europë pas luftës së dytë botërore e amnestojnë duke e paraqit si vend kinse i artit etj
Çdo natë shkojnë grupe shqiptaresh në Beograd kalojnë dhe fundëjaven madje në vendin ku buron antishqiptarizmi .
Dikush edhe kur masakroheshim nga Serbia bënte ndeja festa në Prishtinë , Pejë gjetkë a thua lufta po ndodh në Afrikë ose Ishujt Folkland !
Pandjeshmëria për vuajtjet tona si komb na ka berë te jemi kështu siç jemi pa dinjitet pa ndjenja pa vetëdije kombëtare .
A do duhej Serbia ti vriste çdo familje dikënd , për ta ditur se e kemi armik o fundërrina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *