E.Selca-Çeshtja Kombëtare të jetë primare për ne !

Unë jam Erald Selca , unë e kam çeshtjën kombëtare mbi çdo gjë në jetë .
Për çeshtjen kombëtare për luftën e UÇK-së i kam mbrojtur dhe do ti mbështësë përjetë bashkëluftëtarët .
Për paslufte , nuk e mbrojë askënd te unë janë vijat ndarese luften duhet ta mbrojnë i madh e i vogël çdo shqiptar .
Pakënaqesitë padrejtësitë sfidat tona të pasluftës janë temë tjetër !
Unë kam lindur idealist dhe i tillë do vdes .
ATDHEU IM ËSHTË SHQIPËRIA , UÇK -ja një nga Kryeveprat e Kombit tonë krahas ushtrisë së lavdishme të Skënderbeut dhe asaj legjendare partizane të Kryekomandantit burrështetasit me nam botëror Enver Hoxhes .
??✊

Leave a Reply

Your email address will not be published.