Të lumtë Pandeli Majko

Mos e sulmoni Pandeli Majkon për turq !

Me ish Kryeministrin Pandeli Majko ka gjëra që nuk pajtohem dhe kur ai sulmohet padrejtësisht e mbrojë si çdo shqiptar tjetër .

E vërteta dhemb , Pandi foli një të vërtet se si Turqia sot ashtu si nëpër histori mbetet aleate e serbeve dhe ruseve dhe atyre ju ka shitur armë dronë luftarak .

Pas intervistës së ministrit të mërgates Pandeli Majko , një armatë budallenjësh psikopatesh trushpëlaresh fyejnë shqiptarin duke mbrojtur Turqinë aleaten e madhe historike serbo/ruse .

Kjo quhet çmenduri nuk është normale , po qysh e qitni para shqiptarit turkin sllavin grekin të huajin o trushpëlarë o mjeranë o zuzarë .

Secili shtet ka interesat e veta , po ti duhet ti dalesh në krah vendit tend e jo armiqëve të kombit .

Unë nuk jam as kundër feve as kundër ateisteve , po te ne na nuk jemi normal jemi çmend keto 20 e kusur vite .

Devijim total shoqëror nga udha kombëtare , jo rastesisht jemi populli më pak atdhetar në botë këta shembuj këto raste folin vet jam ballafaqu dhe unë si Pandi me mijëra komente veç pse e kam mbrojtë kombin tim dhe kam fol të vërteten .

Kurrë mend ky popull nuk ka për t’u mbushur

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *