Veprimtari Ismajl Kuçi evokon kujtime për nënëloken e tij

U bënë tri vjet nga vdekja e nënës sonë të dashur Hate Kuçi.
Do ta kujtojmë gjithmonë me dhimbje e krenari.

Kështu shkruan në facebook në profilin e tij veprimtari dhe atdhetari i madh z.Ismajl Kuqi raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *