Faleminderit Shqipëria Enveriane

Figura të jashtëzakonshme Kombëtare dhe UÇK-së .
Janë vetë historia 🇦🇱✊
Komandanti Legjendar i UÇK-së mitiku ADEM JASHARI dhe ILAZ KODRA figura të lavdishme të kombit tonë .
Nderim dhe mirënjohje ushtarakëve të Shqipërisë Enveriane oficereve tanë që sterviten dhe aftesuan grupet tona ushtarake për ta luftuar armikun pansllavist🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *