Pedagogu dhe atdhetari Mhill Velaj uron Gllogjanin dhe Kombin për festen e Nëntorit dhe fundëvitit

Iu lumt,Iu bekoft Zoti Yne.
Paqi uraten.
Te shpresojme fort e bindshem se kjo zezona e quajtur COVID 19 te kaloi sa me shpejt.
Gezuar Rinia me e mire ne bote e Gllogjanit tim te dashur e pitoresk,kete rini te mrekullueshme qe bejne perhere pune te medha ne dobi te vendlindjes.
Kete fshat e simbolizon;Paqja,pastertia,mikpritja,bujaria ,burr is,shpresa,pozitiviteti dhe e mira.
Nga zemra ,Iu Uroi bahkevendasit e mi me rastin e;
Festave te NENTORIT
Krishtelindjeve dhe
Vitin e Ri 2021….
Gezuar,gezuar,gezuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *