Veprimtari Anton Anton me rini aktiv për festat e Nëntorit dhe fundëvitit

Tradita Shqiptare vazhdon 🇦🇱🇦🇱🇦🇱
në keto troje Arbnore, përgaditjet për festen e
🙏🏻KRISHTLINDJEVE🙏🏻 dhe vitin e Ri 🌲
Urime rinia e Gllogjanit se bashku me
Don Pal Tunaj shumë respekte
për ju Shqiperi🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *