Urime Ditëlindja bashkëluftëtar nga e famëshmja UÇK dhe vëlla i dashur Dodë Dedvukaj

Urime ditëlindja vëlla Malësie e Heroi i gjallë i ndershem dhe modest Dodë Dedvukaj të paqim sa malet e Shqipërisë

Lart ja nderove emrin malesisë dhe Shqipërisë si luftëtar i madh i UÇK-së në Brigaden 138 Agim Ramadani dhe ku e lypte nevoja , je hero i heshtur dhe modest unifikues dhe për ty kombi është çdo gjë andaj je shqiptar i madh

Mirënjohje pafund për ty dhe mërgaten shqiptare si shtyllë e kombit tonë .

Vëlla me fol dhe shkruar për ty nuk mjaftojnë librat e kesaj bote sepse je njeri fisnikë atdhetar e zemermadh .

Gëzuar shqiptarisht i kalofsh shekujt i juaji vëlla Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *