Familja atdhetare e Afrim Ajredinit uron Kombin për 28 Nëntorin e Lavdishëm

Familja atdhetare Ajredini uron Kombin për 28 Nëntorin e Lavdishëm

Dita e shpalljes së pavarësisë 28-të Nëntori,është një ndër ditët më të ndritshme dhe ndër më të mëdhatë të Rilindjes sonë kombëtare, në gjithë historin tonë.Liria e arritur ,është vlera dhe pasuria më e çmuar e shoqëris njërzore e cila nuk falet e as dhurohet,por fitohet me shumë punë e përpjekje,gjak e vuajtje brezash,ndaj heronjetë dhe deshmorët shqiptarë me heroizmat e tyre u benë pasuri kombetare dhe janë me meritorët per gjate gjithë historisë të sotme dhe të ardhmen e kombit tonë.
U realizoftë amaneti i Dëshmorëve të Kombit dhe mijëra idealistëve u bëftë Bashkimi Kombëtar sepse vetëm të bashkuar jemi të fortë e faktor në rajon
Me Respekt familja Ajredini🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *