Veprimtari dhe Luftëtari i njohur i UÇK-së Afrim Ajredini uron kombin për 28 Nëntorin e lavdishëm

Urime » 28 Nëntori-Dita e Flamurit «
Kjo ditë është si e shenjtë për historinë tonë Kombëtare. Tre ngjarje më të mdha të historisë tonë kanë ndodhur pikërisht në këtë datë. 28 Nëntorë 1443 rikthehet dhe ngrenë Gjergj Kastrioti “SKENDERBEU”, flamurin në Krujë. 28 Nëntor 1912 ngrenë plaku i Vlorës herioke Ismail Bej Qemali, flamurin në Vlorë. 28 Nëntori është datë kur UÇK-ja doli në skenë për herë të parë, njëherit është edhe ditlindja e Legjendarit Adem Jasharit. Projekt e Luftetareve qe me shekujt kanê Derdh gjak që 28 Nëntori të jetë edhe datë e bashkimit tonë kombëtar (i të gjitha trojeve shqipëtare). Prandaj Kombi im shqipëtar, më lejoni që në emrin tim dhe të familjes sime tju urojë
Festat e Nëntorit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *