Zënkat e politikaneve janë për interes e jo popull

Politikanet tanë kanë mërzi dhe polemika mes veti veç kur ju preken interesat personale tenderi , dashnorja ,gruaja , djali nipi tezja kushërinjët klanet e tyre .
E kanë berë mut krejt politika pothuajse në çdo nivel qeverisje dhe në çdo segment shtetëror me punesime nepotizem korrupsion e mandej mundohen me na shite patriotizem.
Janë turrur politikan të çdo niveli se si ti rehatojnë burrat fëmijët grate dashnoret etj
A i dëgjuat këta politikan ndonjëherë duke folur për fëmijët e deshmoreve invalideve veteraneve të UÇK-së ose për vet luftëtaret hallet e tyre vetëvrasjet skamjen semundjet papunesine e tyre dhe për popullin
Mbyllne more sqepin të pa pikë njerezie e fytyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *