Erald Selca -Mërgata shqiptare dhe ne jemi një 🇦🇱✊

Mërgata e jo diaspora sepse fjala diasporë është fjalë greke , mërgata jonë që pas vdekjes së Skënderbeut nga Italia e gjerë sot kudo ku ndodhet në Europë SHBA Kanada etj ka qenë dhe mbetet zë i fuqishëm i atdheut çeshtjes kombëtare .

Mërgata jonë ishte dhe ngelë shtyllë kombi dhe paqes sociale , humanitetit dhe ajo ka ndihmuar LPK LKÇK UÇK UÇPMB UÇK TMK në dhe bazat kreu i luftes ishte në veprim mërgatë

Mërgata ishte vulë e proceseve , prandaj ajo duhet jetë aktive në politikën tonë Tiranë Prishtinë Shkup .

Dy shtetet shqiptare duhet ta mbështesin mërgaten me shkolla shqipe aktivitete kultururo -artistike në frymë kombëtare civilizuese.

Janë banale dhe të turpshme paragjykimet në mesin tonë , ne jemi një ju lutem si mishi e kockat e trupit .

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *