Fronti Popullor uron 27 Vjetorin e Zog Mëngjesit revistes së njohur për fëmijë

Fronti Popullor sekretari i parë i Frontit shoku Erald Selca, ish luftëtar i tre luftërave çlirimtare ish ushtarak dhe intelektual opinionist uron botuesin Agim Sadri Këlmendi për punën heroike në edukimin e brezave njomë në frymë atdhetare me revistat prestigjioze Zog Mëngjesi dhe Mollëkuqja të themeluara nga Albanologu gjiganti kombëtar i përmasave botërore SADRI KËLMENDI

I madhi Sadri Këlmendi nuk u ndal as nga aparteidi serb regjimi lufta dhe shpërndau rreze drite e diturie , e tash këtë udhë ja vazhdon familja i biri Agimi nipat familja në terësi .

Gjithmonë të pathyeshëm drejtë paanshem e me forca vetanake .

Suksese pafund 🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *