QEMAL STAFA DHE VASIL SHANTO DY LEGJENDA TË KOMBIT

Dy nga figurat më të ndritura të kombit dhe rezistences partizane kundër okupatorëve barbar nazifashistë vizionaret , Komandantet emblematik QEMAL STAFA dhe VASIL SHANTO të dy Heronjë të Popullit dy bashkëpunëtor e vëllezër të udhëheqesit lavdishem ENVER HOXHA

E.Selca 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *