Atdhetari Hysni Elshani me familje vazhdon të ndihmojë familjet në nevojë

Qendra për Promovimin e të Drejtave të Grave në Drenas ka pranuar pako ushqimore për 30 familje nga mergimtari z.Hysni Elshani znj.Nixhare Elshani për antaret e qendrës te cilat po ballafaqohën me pandemin Covit19 dhe me kushte të vështira ekonomike gjatë ketyre ditëve.p
QPDG është falenderuese dhe mirënjohese ndaj z.Hysni Elshani dhe znj.Nixhare Elshani për ndihmen dhe mbeshtetjën e të mbijeturave të luftës !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *