Fronti Popullor kujton Heroin Kombëtar Vasil Shanton

Fronti Popullor sot ka kujtuar lavdin madheshtin namin trimërin e Heroit Kombëtar , Heroit të Popullit Vasil Shanto në përvjetorin e tij të përjetesisë.

Ishte shok armesh e vëlla ideali me Qemal Stafen , Enver Hoxhen prijesin tonë dhe ishte figurë madhore e partisë dhe LANÇL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *